Merülés

Vizsga előtti hangulat újra, szinte jóleső (hazudok). Pontokba szedve néhány momentum:

  • Kijött a WP 2.1, az update-et persze már az első körben elszúrtam (error-msgt ld jobb oldalt), úgyhogy ez a projekt most alszik egy kicsit (az előző 10 percben már jött ki egy három javító csomag is…)
  • Ivett vs. Friedhof (megsegítve Taksz által), avagy a blogszféra hátrányai. Szegény “kislány”. Nem baj, csatlakozom, a versek tényleg kurva szarok. Nem mintha ilyeneket nem írogattak volna régebben is, csak nem kerültek nyilvánosság elé. (Trackback nincs, fríblog úgysem támogathassa.)
  • Elszántam magam végre arra, hogy elkezdjem lefordítani a Könyvtár 2.0-ás Wikipédia-cikket magyarra. Elkezdtem. (Amiként a HCI-cikket is. Csak azt ide.)
  • Átéltem boldogult ifjúkoromat (ahh…), amikor még katartikus élvezetet nyújtott az akadó CD (carc disc) is. Nos, a Leningrad nevű orosz ska-csapat letölthető MP3-ai pont ezt a korszakot idézte vissza. De jó. (Meg amikor még lelkesen böngésztem ruszki szájtokat valami titkos kincskereső/vadászönsztöntől hajtva.)
  • Hamster UNIX-tutoriálja éppen a Linuxba vetett hitemet kezdi vissza adni.
  • Az egész végén pedig az ágyamon fetrengtem egér-, adapter- és fülhallgatózsinórba gabalyodva, és csak röhögtem a tehetetlenségtől.
  • Egyre inkább sikerül indukálnom magamban az érzést, hogy ha azt akarom csinálni, amit igazán szeretnék, akkor vagy (hiába is) megpróbálnék bejutni infokarra/BMEre, vagy valahonnan kell kerítenem annyi türelmet és szorgalmat, amivel magamnak meg tudok mindent csinálni (boldogtalanul fogok meghalni, érzem…)

Te jó Isten, ez hogy jön ki 24 órára…

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .