Lustaság


Brilliáns ötlet.

Lusta embereknek:) Egy kézzel olvasás, jóság… (via Richard Leong)


3 hozzászólás a(z) “Lustaság” bejegyzéshez

  1. helló! ilyen remek kis kézisegítséget be is lehet valahol szerezni? nem kapcsolódik, de: ismered a könyvtári titkokat? mi ez a 17-mizéria? kb azóta nem értem, hogy kivettem életem első könyvét, ami hosszabb volt mint 17 oldal…

  2. szia
    legközelebb ezekről a helyekről lehet beszerezni (a többi itt):
    ITALY (RETAIL PRICE APPROX. Euro 3)
    distributed by TECHTIONARY (http://www.thumbthing.it)
    GERMANY (RETAIL PRICE APPROX. Euro 3)
    BUNT BUCHHANDLUNG (Cologne/kohln)
    STERN VERLAG (Dusseldorf)
    UNIVERSITATS BUCHHANDLUNG (Dusseldorf)
    BUCHHANDLUNG DEGENHARDT (Monchengladbach)
    17 mizéria: moshi-moshi lapján, a kommentek közt, de idemásolom, hogy megmaradjon:
    "azért 17 (és utána – állítólag – minden 99. oldalon, bár ez az én számításaim szerint nem helyes, de mindegy), mert az ívek így vannak összefűzve. bizonyos megfontolások pedig azt írták elő, hogy minden ívre kerüljön pecsét, ne pedig minden lapra. (a bizonyos megfontolás nem tudom mi, de biztos, hogy pénzügy szempontok is közre játszottak benne – magyarán drága a tinta és a munkaidő:)"
    mindehhez csak annyit, hogy 4 évnyi könyvkötészeti tapasztalatom szerint tényleg nem 100 oldal van egy ívben (ezt meg lehet nézni, a lapok alján vannak az ívjelzetek, az ívhatárokon). bár lehet, hogy ez csak annyit jelent, hogy nem készítettem 100 oldalasnál nagyobb könyvet:) (de kötni kötöttem, az tuti.)

  3. […] korábban már irtam az elfoglalt, de olvasni vágyó emberek dolgát megkönnyitendő hasznos kis mütyürről. nos, a drága olaszok nem hagyták annyiban, és az ujjra felhúzható laptartó (amely akár könyvjelzőként is funkcionálhat) mellett egy rakás hasonlóan ötletes és praktikus eszközzel rukkoltak elő. […]

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .